שקשוקה משוקשקת

מתכון לשקשוקה עם טוויסט קצת שונה...
שקשוקה משוקשקת - דף הבית

מתכון זה אנחנו מערבבים ביצה אחת בתוך רוטב השקשוקה מה שנותן לה מרקם שונה משקשוקה רגילה.
מתכון קל ומהיר להכנה. מתאים ל 2 סועדים.

חומרים :

  • 3 עגבניות גדולות קצוצות.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות.
  • 3 שיני שום פרוסות.
  • 3 ביצים.
  • כף רסק עגבניות.
  • מלח, פלפל שחור, סוכר, פפריקה מתוקה.
  • שמן זית.

 

אופן ההכנה :

  • במחבת שמים את השמן הבצל ואת הפלפל האדום ומטגנים קלות על אש גבוהה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והפפריקה וממשיכים בטיגון.
  • מוסיפים את העגבניות והשום וממשיכים בטיגון קל כ – 5 – 7 דקות.
  • מוסיפים מלח וכחצי כוס מים.
  • מביאים לרתיחה.
  • שוברים ביצה אחת לתוך כערה וטורפים היטב.
  • שופכים לתוך תערובת השקשוקה ומערבבים, עד שייוצרו חתיכות לבנות קטנות  בתוך הרוטב האדום.
  • שוברים מעל עוד שני ביצים.
  • מפזרים מעל כל אחת מהביצים מעט פלפל שחור.
  • סוגרים עם מכסה ומנמיכים את האש.
  • אם רוצים ביצים רכות ממתינים כ 5 – 8 דקות, אם קשות 10 – 15 דקות.
  • בתאבון.
פייסבוק
Twitter
Pinterest
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד