מצרכים:
- 5 עגבניות בשלות.
- 5 שיני שום.
- חצי חציל חתוך לקוביות מטוגן.
- 150 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות.
- 2 גמבות חתוכות לרצועות דקות ארוכות.
- 4 ביצים.
אופן ההכנה:
- מכניסים 4 כפות שמן זית למחבת גדולה ומחממים את השום (נזהרים לא לשרוף את השום) ומיד מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות ואת הגמבות.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, ופפריקה חריפה (מי שלא רוצה חריף יכול לתבל בפפריקה מתוקה).
- מבשלים את זה היטב במשך כ25-30 דקות.
- מוסיפים את קוביות החצילים והגבינה הבולגרית ושוברים מעל את ארבעת הביצים, מכסים ומבשלים עד לקבלת דרגת עשייה רצויה של הביצים.
ב ת א ב ו ן (:
תודה רבה לגולש אנונימי על שקשוקה מעולה !!!
5 תגובות
מתכון מצוין, טעים ופשוט.
תודה רבה.
אחלה מתכון ממליץ בחום
אפשר לטגן את החצילים לא בשמן עמוק?
פשוט, קל וטעים טעים
אחלה מתכון! הוספתי חצי בצל, וויתרתי על החציל. יצא מעולה.