ה-שקשוקה (בתוספת פטריות).

ה-שקשוקה (בתוספת פטריות).

מתכון שמתאים ל 2 סועדים.

מצרכים :

  • חצי צרור פטרוזיליה.
  • גמבה/פלפל.
  • 4 ביצים.
  • כף אבקת מרק עוף.
  • מלח.
  • 2 כפות רסק עגבניות.
  • כף פפריקה מתוקה.
  • סלסלת פטריות.
  • בצל 1.
  • 3 שיני שום.
  • 3 עגבניות.

אופן ההכנה :

  • חתכו את הבצל ,עגבנייה והגמבה.
  • כתשו את השום.
  • הדליקו את האש והניחו מחבת עם שמן.
  • שימו את הבצל והשום הכתוש במחבת (ברגע שהשמן חם).
  • טגנו אותם לפי העין.
  • הוסיפו את העגבניות הגמבה והפטריות.
  • והוסיפו חצי כוס מים.
  • בשלו את זה 10-15 דקות.
  • לאחר מכן תוסיפו – פטרוזיליה , מרק עוף, מלח, פפריקה.
  • ערבבו ותוסיפו עוד חצי כוס מים.
  • שברו את הביצה הראשונה לכוס ותערבבו.
  • לאחר 5 דקות שפכו אותה לתוך השקשוקה ותערבבו מהר והרבה.
  • תוסיפו ממש ממש טיפה מים וחכו 10 דקות.
  • לאחר 10 דקות שברו 2 ביצים לתוך השקשוקה.
  • ממשיכים לבשל כ 15 דקות.
  • הכינו לכם פיתה/לחמנייה/לחם טרי בצד ותאכלו
  • בתאבון D:

תודה רבה לגולש אנונימי על שקשוקה עם פטריות מדהימה.

כתיבת תגובה

דרגו את המתכון

קושי המתכון:
טעם המתכון:
כמה אהבתם:
מספר מנות (1-5):
דירוג כללי: