שקשוקה קלילה

שקשוקה קלילה

מצרכים:

  • 1 בצל.
  • 3 שיני שום (קצוץ) טוב טוב.
  • שמן זית.
  • 4-5 עגבניות חתוכות לעיגולים.
  • 2 וחצי כפות רסק עגבניות.
  • כף פפריקה.
  • מלח,פלפל.
  • 4 ביצים.
  • רבע כוס מים.

אופן ההכנה:

  • חותכים בצל לרצועות ושמים בשמן הזית לטיגון.
  • מוסיפים את השום הקצוץ יחד עם הבצל, מערבבים נותנים לבצל ולשום להזהיב טוב טוב.
  • בינתיים מכינים תערובת של : 2 וחצי כפות רסק עגבניות פפריקה,קצת מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כפית סוכר, מניחים את התערובת בצד.
  • מוסיפים את העגבניות, נותנים להם רתיחה עם מכסה 2-6 דקות רתיחה ומערבבים.
  • מוסיפים את התערובת המוכנה מערבבים מכסים, נותנים לזה 5 דקות עד שזה הופך לתערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים,מחכים 5-10 דקות.
  • ובתאבון.

תודה רבה לגולש אנונימי על מתכון לשקשוקה.

3 תגובות על שקשוקה קלילה

  1. מאת מעיין:
    האם צריך להוסיף מים לשקשוקה?
  2. מאת זביש:
    אם השקשוקה סמיכה מידי ניתן להוסיף רבע כוס מים.
  3. מאת דליה:
    המתכון לא טעים אני אישית לא אהבתי וגם חסרים מצרכים כמו מים ועוד

כתיבת תגובה

דרגו את המתכון

קושי המתכון:
טעם המתכון:
כמה אהבתם:
מספר מנות (1-5):
דירוג כללי: