שקשוקה תוצרת חוץ

שקשוקה תוצרת חוץ

יש כל כך הרבה מתכונים תוצרת חוץ לשקשוקה שאפשר לאכול על כל נקודה על הגלובוס ובטוח יצא לכם להיתקל בשקשוקה איכותית במהלך נופש בחו"ל…וגם בארץ.

שקשוקה תוצרת חוץ

אז השקשוקה היא מאכל ישראלי לכל דבר בשבילנו, אבל ניתן למצוא את המתכון מסתובב ברחבי העולם תחת שמות שונים שמחזירים כל אחד שטועם את השקשוקה לריחות, הטעמים והגעגועים הביתה.

השקשוקה במקור הגיעה מאזורי מרוקו ותונסיה והמאכל הושרש בישראל על ידי העולים מצפון אפריקה,

ידעתם שבמרוקאית המתכון זה צ'קצ'וקה ואצלנו זה שקשוקה…?, את המתכון בעולם אפשר למצוא עם חריף, בלי חריף, עם נקניקיות מרגז ואפילו עם פטריות ותוספות נוספות מכל טוב.

בצרפת ניתן לדוגמא למצוא שקשוקה מיוחדת במינה שהידועים בין טבחי העולם מגדירים אותה, מעדן, השקשוקה הצרפתית מבושלת עם יותר רוטב מאשר עגבניות טריות, מה שנותן את טעם קצת שונה מהרגיל, כל אחד והשקשוקה שלו!

שיטת השקשוקה זה לא רק סרט

הדרך להכנת השקשוקה עוברת דרך הידייים והניסיון הוא שמדבר בעד עצמו, יש מגוון עצום של מתכונים לשקשוקה ובכל

מקום אפשר לראות שקשוקות שמוגשות בצורות שונות, אם ביצת עין למעלה או ביצה מקושקששת בשקשוקה.

לכל טבח השיטה שלו ואפשר לראות שקשוקות בהודו, דרום אמריקה, ארה"ב ובעיקר באזורים בהם יש פלח גדול של תרמילאים שכובשים את העולם.

שקשוקה לארוחת בוקר בכל העולם

במרבית מהמקומות בעולם תוכלו למצוא את השקשוקה בתפריט כארוחת בוקר לסועדים ולא יכול להיות טוב יותר משקשוקה חמה בשבת בבוקר עם מגוון סלטים וכל טוב.

חפשו את השקשוקה על המפה ושיהיה בתאבון.

כתיבת תגובה

דרגו את המתכון

קושי המתכון:
טעם המתכון:
כמה אהבתם:
מספר מנות (1-5):
דירוג כללי: